4 Şubat 2020 Salı

Kızlık Zarı Dikimi


Kızlık Zarı Dikimi


Kızlık zarı dikimi vajinal estetik operasyonları arasında en sık karşılaşılan tedavi yöntemleri arasındadır. Kızlık zarı vajinada bulunan küçük bir zardır fakat toplum tarafından belli bir değere sahip olduğu in pek çok bayan yırtılmış kızlık zarını diktirmek ister. Kızlık zarı dikilebilir ve bu son derece basit bir işlemdir. Kızlık zarı dikimi yapılacağı zaman zarın ne zaman yırtıldığı hiç önemli değildir. Kızlık zarı dikildikten sonra ilk ilişkide vajinadan kan gelecektir.

Kızlık zarı dikim operasyonu fleb yöntemi ile yapılmaktadır. Bu teknik ile yapılan kızlık zarı dikimleri kalıcıdır yani aradan aylar da geçse kızlık zarı ilk günkü görünümünü alır. Dışarıdan gören kimse kızlık zarının dikildiğini anlayamaz.

Kızlık Zarı Çeşitleri


Kızlık zarı dikimi in geçici ve kalıcı olmak üzere 2 farklı yöntem vardır. Geçici kızlık zarı dikimi 10 gün geçerliliğini korur ve ilişki yaşansa da yaşanmasa da zamanı dolunca kendiliğinden yırtılır. Ancak kalıcı kızlık zarı dikiminde cinsel ilişki yaşanana kadar kızlık zarı sabit kalır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder