27 Ocak 2020 Pazartesi

Ağrılı Cinsel İlişki


Ağrılı Cinsel İlişki


Ağrılı cinsel ilişki pek çok bayansa görülen bir problemdir. Bunun farklı sebepleri bulunmaktadır ve bayanlarda erkeklerde sebepler değişkendir. Erkeklerde cinsel ilişki sırasında ağrı genelde penis eğriliği olduğu zamanlarda gerçekleşir. Bayanlarda ise vajina deliğinde darlık olduğunda ya da enfeksiyon meydana geldiğinde gerçekleşir.


Sebep her ne olursa olsun ağrılı cinsel ilişkinin kısa sürede tedavi edilmesi gerekir. Pek çok kişi doğal yollardan, bitkisel tedavilere başvurarak bu sıkıntıdan kurtulmak istese de ağrılı cinsel ilişkinin tek tedavisi cerrahi yöntemler. Peniste ya da vajinada fiziki bir hasar varsa eğer uzman bir doktor tarafından düzeltilmesi gerekir. Duruma göre ilaç tedavisi de uygulanabilir ancak buna hasta tedavi edildikten sonra karar verilir.

Ağrılı Cinsel İlişki Tedavisi


Ağrılı cinsel ilişki tedavisi için hastanın mutlaka uzman doktor tarafından görülmesi gerekir. Bunun için bu problem aksatılmamalı ve biran önce tedavi edilmelidir. Sizler de ağrılı cinsel ilişki yaşıyorsanız geç kalmadan uzman jinekolog tarafından muayene olmalısınız. Böylece bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder