11 Şubat 2020 Salı

Vajina Daraltma


Vajina Daraltma


Pek çok kadın geniş vajinadan yakınırken bazı kadınlar da dar vajinadan şikâyetçi oluyor. Vajina deliği kişiden kişiye göre değişir ve genelde vajina daraltma operasyonuna talep görülür. Vajina daraltma işlemine tıp dilinde vajinoplasti ameliyatı adı verilir. Bu operasyonu uzman hekimler gerçekleştirir ve kısa bir işlem sonrasında vajina bayanın istediği şekilde daralmış olur.

Vajina genişliği normal şartlarda kadına bir sıkıntı çıkarmaz. Estetik görüntü bozukluğu da yapmaz ancak cinsel ilişki sırasında partnerlerin birbirinden yeteri kadar zevk alamamasına yol açar. Bayanlar da bu nedenle vajina daraltma operasyonuna yönelirler. Bu operasyon sonrasında birkaç günlük iyileşme sürecinden sonra kişi partneriyle ilişki yaşarken istediği hazzı yakalayabilir.

Vajina Daraltma Operasyon Fiyatları


Vajina daraltma operasyonu ücretlerini etkileyen kriterler bulunmaktadır. Hastane kalitesi, doktor tecrübesi ve fiziki şartlar vajina daraltma operasyon ücretlerini belirlemektedir. Fiyatlar hakkında kesin bilgi sahibi olmak için hastanın uzman bir jinekolog tarafından muayene edilmesi ve ayrıntıların hasta ile görüşülmesi gerekir. Sonrasında operasyon için ilgili ayrıntılar konuşularak hazırlık yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder